Hoewel Vrij-Zinnig.nl een weblog is zonder vaste politieke kleur, kan het gebeuren dat mensen met een mening zich actief maken voor een politieke partij. Vandaag is onze huisblogger Lisa Westerveld voorgedragen voor de Tweede Kamer kandidatenlijst van GroenLinks. We wensen haar veel succes, maar hopen uiteraard dat ze onverminderd voor Vrij-Zinnig.nl blijft bloggen. Voor wie benieuwd is naar Lisa’s mening, deze blogs kwamen reeds uit haar pen:

Tagged with:
 

One Response to Lisa Westerveld kandidaat Tweede Kamer

  1. Anoniem says:

    Als ik GroenLinks stem, stem ik Lisa. Maar het is zo’n zooi in de top van GroenLinks dat ik misschien wel op een andere partij ga stemmen komende september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.