Ivo Opstelten vraagt zich af waarom cafés niet uitsluitend roosvicee schenken. “Toen ik jong was dronk ik heel dijkwijls roosvicee”, aldus Opstelten. De gezonde aanmaakdrank is onder jongeren weinig populair. “Begrijp ik het goed? Dit kan toch geen reden zijn dat een prachtige drank als roosvicee geen deugdelijke vervanger kan zijn voor ordinaire dranken als pils, jenever en jillz? Zo moet het niet zijn.”

Dit stukje satire wordt u aangeboden naar aanleiding van werkelijkheidsontkennende uitspraken van Opstelten over de teelt van softdrugs. Uitspraken die helaas geen satire zijn: “Verrassende uitspraak wiettelers”

Afbeelding van Ivo Opstelten door Rijksoverheid.nl [CC0], via Wikimedia Commons

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.